Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу

If it's not related to Notes From Magic, it goes here.
Post Reply
LuciusSaich

Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу

Post by LuciusSaich »

Раніше я ставилася скептично до того, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки здавався зайвим, додавав непотрібної масивності, і взагалі — є безліч інших способів захистити голову. Я обирала стильні моделі з гарним коміром, здавалося, що це виглядає більш жіночно.

Переломний момент настав несподівано. Я опинилася під проливним дощем за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з шапкою, що швидко промокла. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. Відчуваючи, як краплини стікають за комір я з розумінням дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.

Не відкладаючи в довгу шухляду я почала пошуки ідеальної куртки з капюшоном. Вивчила купу пропозицій, поки не побачила куртку своєї мрії — ідеальну на всі випадки життя. Чому я не придбала таку річ раніше, то зробила б це набагато раніше. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які точно сподобалися б мені тоді.

З того часу моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він виручає щодня і навіть від несподіваної спеки. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.
Post Reply